| Jan Jansen Tweewielers |
Home Winkel Werkplaats Verhuur Contact
 

Mountainbikes…

Kinderfietsen…

Sportfietsen…

Stadsfietsen…

Specialefietsen…

Elektrischefietsen…

Service en klantvriendelijkheid
staat bij ons zeer hoog in het vaandel!
U kunt bij ons dan ook altijd verzekert zijn van
een deskundig en eerlijk advies.


Elektrische fietsen.

De fiets die garant staat voor een compleet nieuwe manier van fietsen.Hij trapt met u mee. Dat is ideaal voor naar uw werk. Of naar de supermarkt. Of een rondje Afsluitdijk.
Blijft u ook nog in vorm.

Wat is het geheim van de elektrische fiets? Dat zit onopvallend weggewerkt in het frame: een krachtige accu. De accu levert de energie voor een al even slim in de achternaaf geïntegreerde elektromotor. Heeft u behoefte aan een ‘duwtje in de rug’, dan kiest u precies de gewenste mate van fietsbekrachtiging. Zo blijft fietsen onder alle omstandigheden leuk. Hierdoor zijn de rijeigenschappen vergelijkbaar met die van een normale fiets.
De elektromotor komt in actie wanneer u begint te trappen. De elektronica is zo geprogrammeerd dat de elektromotor extra gaat ondersteunen bij meer weerstand. Denkt u dan aan situaties als wegrijden uit stilstand, tegenwind en het tegen hellingen op fietsen.
De motor reageert op de kracht waarmee u de pedalen ronddraait.
Trapt u niet, dan doet de motor ook niets.
Afhankelijk van de gekozen energiestand (minimum en maximum) levert een volle accu, onder gemiddelde omstandigheden, voldoende energie voor een ontspannen fietstocht mét trapbekrachtiging tot een afstand van 50-70 kilometer.
Zodra u de elektronische trapbekrachtiginghem inschakelt, merkt u direct dat u nóg soepeler en lichter fietst. Groot voordeel van de accu's is dat u ze op élk moment kunt bij- of opladen zónder dat dit ten koste gaat van de levensduur.(Lithium-ion accu)

Kom snel langs voor een proefrit. Want de eerste keer vergeet u nooit meer!